I dag var det Børge sin tur

Ordførar Børge Haugetun fekk oppdraget med å overrekkja blomar til medaljevinnarane av temporittet for junior i Sykkel-VM i dag. I går var det Fjell-ordførar Marianne Sandal Bjorøy som delte ut blomar til vinnarane.

Børge Haugetun overrekkjer blomar til vinnaren Thomas Pidcock..

Mange hadde håp om at den norske deltakaren frå Tromsø, Andreas Leknessund, skulle ta medalje, og kanskje gull, i dag. Han leia også på toppen av Birklundstoppen i det 21,1 kilometer lange rittet. Han enda på åttande plass etter at det vart litt tungt mot slutten. Britiske Thomas Pidcock vann rittet.

Det er høgtid når det vert invitert til medaljeseremoni på Torgalmenningen.

– I dag var eg med på noko som er større enn meg sjølv. Eg fekk utføra eit ærefullt oppdrag, seier Børge Haugetun etter å ha delt ut blomar til medaljevinnarane.

Haugetun er glad for at arrangørane har teke med ordførarane frå alle arrangørkommunane til å vera med på eit slikt oppdrag.

– Dette viser at vi står saman om arrangementet. Så langt har Sykkel-VM levert så til dei grader. Askøy starta på ein svært god måte på sundag. Vi er klare for å følgja opp, og vi ser fram til helga, seier Børge Haugetun.

Her er fleire bilete frå medaljeseremonien: